Hos oss får era barn den pedagogiska omsorg de behöver!

Ansvarig för dagmamman.nu är jag, Angelica Lövkvist. Det är alltså jag som är pedagogisk huvudman för verksamheten. Jag bor i slottstaden i Malmö tillsammans med min sambo, våra tre barn och hund.

Att arbeta med och få följa barns utveckling är helt fantastiskt tycker jag. Det är även ett viktigt jobb och därför anställer jag ingen som jag personligen inte skulle låta vara dagmamma åt mina egna barn. Jag driver även en annan verksamhet där jag hyr ut barnvakter, www.minnanny.nu, tillsammans med denna.

Jag är utbildad förskollärare och mina meriter är bl a:

– Arbete på förskola

– Nanny i London under 7 år

– Arbete på muslimsk friskola i Malmö

– Arbete med barn som har autism och downs syndrom

– Erfarenhet av fosterbarn

– Arbete inom ledarskap under många år

 

Stäng meny